Hoppa till innehåll

Stellar Tandblekning

RECENSION

Be Luicent’s Stellar tandblekningskit består av en PAP+ gel och en bettskena som i kombination bleker dina tänder på ett skonsamt sätt och med ett långvarigt vitare och renare resultat.

Whitening gelen, PAP+ gelen, har en skonsam formula för tandkött och emalj. Den är 100% fri från peroxidinnehåll. Denna tandbleckning använder istället en PAP gel som är mycket skonsammare mot tänderna. Bettskenan ger ifrån sig två olika ljus under behandlingen. Ett blått ljus för att aktivera gelen och bleka tänderna och ett rött ljus som ger en terapeutisk effekt för tandköttet och för att skydda tandköttet. Denna tandblekning innehåller även hydroxiapatit för att stärka emaljen och minska de potentiella riskerna för emaljskador. 

Hur använder man Be Luicent’s Stellar tandblekningskit?

Förberedelse innan: Borsta tänderna som vanligt så dom är rena innan användning. Torka däreftertänderna med en trasa.

1. Du börjar med att skruva av locket på pennorna och därefter snurrar man på botten avpennorna för att få gelén i borsten.

2. Applicera därefter gelen på dina tänder med hjälp av borsten. Borsta ett tjockt lager av gelén på dina tänder. Tillsätt extra gel på gula tänder. Undvik att lägga på gel på tandköttet.

3. Sätt aktivatorn i munnen och tänd den genom att trycka på knappen. Processen i munnen tar 20 minuter och stängs av automatiskt när den är klar. Den gör även en kort paus med ljuset i en halv sekund efter halva tiden. Skölj munnen med vatten efter avslutad process. Rengör även munbrickan under kranvatten.

Denna tandblekning lever upp till förväntningarna vi hade på den sedan innan. Den är väldigt smidig och enkel att använda. Den sitter bra i munnen och är enligt oss unisex i form vilket gör att den passar in bra i munnen för flera olika personer.

En lista med ingredienserna hittar du HÄR

Du kan köpa Stellar Tandblekning Refill HÄR

Be Lucent Stellar Tandblekning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *