Hoppa till innehåll
FM Sändare med bluetooth pryltest banner

FM Sändare med bluetooth
Bäst i test

2024

FM Sändare med bluetooth pryltest banner

FM Sändare med bluetooth
Bäst i test

2024

Inlägget innehåller annonslänkar

Bluetooth och handsfree är något de flesta bilar har idag. Men om du av någon anledning kör en äldre bil kan du vara i behov av en FM-sändare för att spela upp musik då tekniken har en tendes att röra sig fortare än mekaniken. Då vi idag streamar majoriteten av våran media är CD/kasset-spelaren i bilen oftast ingenting som används.

Vilken FM-Sändare är bäst? Läs vårt bäst i test för att veta vad vi tycker!

Bäst i test – FM Sändare med bluetooth 2024

Linocell

”BÄST I TEST” FM-sändare med bluetooth och snabbladdning

Linocell Fm sändare med bluetooth bäst i test pryltest
 • Inbyggd mikrofon
 • Snabbladdning
 • 2 USB
 • Micro SD kompatibel

Linocell FM-Sändare

Linocell har länge producerat små smarta gadgets i ett minimalistiskt utseende. Denna FM-sändare är inget undantag, med precis det du behöver får du en liten manick som erbjuder både bra ljud, snabbladdning, bluetooth och annat som äldre bilar inte erbjuder.

Detta är en av de mer moderna varianterna som förutom en trevlig ljudupplevelse även kommer med 1 USB samt 1 USB-C uttag som båda erbjuder 18W snabbladdning av 2 mobiler eller andra enheter. Den har även en inbyggd mikrofon, handsfree, stor display samt vanliga knappar för att styra musiken. Linocell FM-sändare kommer även med plats för ett Micro SD-kort.

Linocell placeras i valfritt 12V uttag, på grund av dess utformning rekommenderar vi dock mittuttaget fram för att du troligtvis vill ha styrenheten antingen i fläkten alternativt på instrumentbrädan.

Det enda som kan upplevas som negativt är att det går en sladd mellan 12V uttaget och styrenheten. Ska den endast användas i ett fordon kan man dock fästa sladden längs med panelen.

Köps till lägst pris hos Kjell.se

Linocell FM-Sändare med bluetooth och snabbladdning
Kjell & company ikon pryltest

Linocell FM-sändare får högsta betyg av oss och har idag ett snitt på 4,2/5 stjärnor på Kjell & Company. Detta är idag den bästa FM-sändaren du kan köpa och förtjänar därför emblemet FM-Sändare – Bäst i test

Linocell FM-sändare får högsta betyg av oss och har idag ett snitt på 4,2/5 stjärnor på Kjell & Company

TESTAD PRYLTEST

Belkin Tunecast Auto

Bästa FM-sändaren med AUX

Belkin Tunecast Auto pryltest.se bäst i test fm sändare
 • Cleanscan
 • AUX
 • USB

Belkin Tunecast Auto

Denna FM sändare är ingen ny produkt på marknaden, Belkin har producerat en uppsättning ljudrelaterade produkter som oftast är både enkla och minimalistiska. Detta är något vi uppskattar då många produkter idag har en tendens att bli så avancerade att ursprungssyftet blir sekundärt. Så är inte fallet med Belkin Tunecast Auto!

Denna FM sändare har i andra tester blivit korad till ”Bäst i test” och vi har helt enkelt inte testat produkten förrän nu. Nu när vi testat Tunecast Auto ångar vi att den inte testats förut, det är en ypperlig liten gadget som inte bara låter dig spela din favoritmusik i bilen. Belkin Tunecast Auto ger dig även den bästa ljudkvaliteten i form av ClearScan.

ClearScan väljer automatiskt den bästa frekvensen för din FM sändare att spela din musik igenom. Detta gör att du slipper scrolla genom diverse radiokanaler och fm-frekvenser för att hitta en ”ledig” utan brus och störningar. Detta är en varmt välkommen funktion som inte bara är enkel att använda utan även är väldigt praktisk utan också varmt välkommen.

Belkin Tunecast Auto placeras i valfritt 12V uttag (vi rekommenderar fram i bilen) och kommer med AUX vilket inte alla FM sändare gör idag, om detta är viktigt för dig får du själv avgöra.

Det mest negativa med denna Fm sändare från Belkin är att den har några år på nacken, därför kan USB-uttaget inte ladda vissa mobiler som har Quick Charge 3.0. Men det är inget som påverkat oss allt för mycket även om det skulle vara en uppgradering vi inte tackat nej till! Vi använder från och med nu Belkin Tunecast Auto i våra agna bilar som har behov för en FM sändare.

Köps till lägst pris hos Kjell.se

Belkin Tunecast Auto FM-Sändare
Kjell & company ikon pryltest

Belkin Tunecast Auto får högsta betyg av oss och har idag ett snitt på 4/5 stjärnor på Kjell.se. Detta är idag den bästa FM-Sändaren du kan köpa om du även vill ha AUX.

Belkin Tunecast Auto får högsta betyg av oss och har idag ett snitt på 4/5 stjärnor på Kjell.se

TESTAD PRYLTEST

Carwise

Carwise fm sändare bäst i test pryltest
 • USB
 • Minimalistisk
 • Bluetooth V4.0

Carwise

Denna FM sändare har fått flertalet pallplatser i diverse test vilket medfört att detta blivit en av favoriterna i äldre bilar. Denna finns att hitta för under femhundralappen och gör det den ska, många skulle påstå att detta är den enklaste FM-sändaren med bluetooth du kan hitta, vilket även vi tycker om du söker den absolut enklaste och basala Fm sändaren du kan hitta.

FM-Sändaren från CARWISE fungerar trådlöst i din bil. Detta genom att ansluta till valfritt V12-uttag i din bil och sedan koppla ihop med din telefon via bluetooth. Detta samtidigt som den sänder ut den media du spelar från telefonen till valfri radiokanal (87,5 – 108,0 MHz) . En klassik transmitter i sin renaste utformning.

Den placeras som sagt i valfritt V12 uttag i din bil och behöver ingen laddare. Vi har testat alla V12-uttag i bilen för att kontrollera att ljudet inte påverkas. Endast V12 uttaget i bagageluckan i vår AUDI gav ett något sämre ljud, detta då den befinner sig längst ifrån vår anslutna telefon. Vi vill dock påstå att detta är en FM-Sändare du vill ha i närheten av ratten då en gammal bil sällan har USB-uttag vilket denna erbjuder.

Den arbetar som tidigare nämnts på en frekvens mellan 87,5 – 108,0 MHz och den är väldigt enkelt att installera/ställa in för att och köra igång. Den har ett uttag för USB vilket alltid är behagligt att ha i bilen. Du kan då ladda din telefon samtidigt som du spelar musik.

Köps till lägst pris hos Mekster.se

CARWISE FM-Sändare
pricerunner icon pryltest

Carwise har idag ett snitt på 5/5 stjärnor på Pricerunner.se

TESTAD PRYLTEST

Biltema

Biltema FM sändare bäst i test pryltest
 • Dubbla USB
 • EQ-funktion
 • Micro SD kompatibel

Biltema FM-sändare med bluetooth

Biltema har några olika varianter av FM-sändare, den vi talar om i denna artikel har artikelnummer 24-0113 och är den enda renodlade FM-sändaren från biltema.

Den placeras i valfritt 12V uttag och behöver inte laddas. Eftersom även denna har en skärm så rekommenderar vi att placera den i ett uttag i anslutning till förarsätet. Den har två uttag för USB för diverse laddare, tyvärr sitter de undertill och är väldigt svåråtkomliga om du väljer fel uttag. Man kan ju välja att placera sändaren upp och ned vilker är en nödlösning, men det är varken vackert eller praktiskt då den har knappar.

Den arbetar på en frekvens mellan 87,5 – 108,0 MHz och är bara att stoppa in i valfritt 12V uttag. Även denna variant kommer med en equalizer och knappar för samtalshantering (handsfree), dock ingen mikrofon.

Köps till lägst pris hos Biltema.se

Biltema FM-Sändare
checkmark pryltest.se

FÖRDELAR

• Gör det den ska
• Equalizer
• Dubbla USB

Biltema FM-Sändare har inte fått tillräckligt med röster på någon tillförlitligt platform för att göra en säker bedömning av kundomdömen.

TESTAD PRYLTEST

Forever

Forever TR-340 FM sändare bäst i test pryltest
 • Dubbla USB
 • Minimalistisk
 • Medföljande fjärrkontroll

TR-340 FM-Sändare

Denna FM-Sändaren från FOREVER var en mycket trevlig upplevelse. Minimalistisk enhet som bara är att köra in. Sätt enheten i valfritt uttag, anslut till din telefon via bluetooth, välj en frekvens, välj samma på radion och vaoila! Du kan spela upp musik från din telefon via bluetooth i bilens högtalare.

Denna sändare har 2 USB uttag så du samtidigt kan ansluta dina laddare till FM-Sändaren via USB. Jämfört med många andra är de väldigt mycket mer lättåtkomliga då enheten i sig inte måste vara riktad åt ett håll.

Denna sändare gav ett bra ljud, även om äldre bilar oftast har begränsade ljudsystem så ska inte en bra sändare göra den värre. Tyvärr kommer inte denna med någon equalizer vilket vi hade uppskattat, vi lekte dock med bilens egna equalizer vilket gav en bra upplevelse. Har du en äldre bil utan equalizer kan de dock vara värt att se på en FM-Sändare med inbyggd equalizer.

Köps till lägst pris hos Teknikproffset.se

FOREVER TR-340 FM-sändare
teknikproffset ikon pryltest

Forever TR-340 har idag ett snitt på 4,2/5 stjärnor hos Teknikproffset.se

TESTAD PRYLTEST

VOLVO Bluetooth Interface

Volvo Bluetooth interface FM sandare bäst i test
 • Dubbla USB
 • Minimalistisk
 • Medföljande fjärrkontroll

VOLVO Bluetooth Interface

Letar du efter FM-sändaren som gör det möjligt att få in alla nya funktioner i din Volvo är det denna du vill ha! Den är tyvärr endast helt kompatibel med din Volvo.

Denna FM-sändare med bluetooth gör att du själv väljer om du vill spela din musik via bluetooth eller AUX 3,5 mm. Du väljer media direkt via mobilen och den levererar den högsta ljudkvaliteten via dina högtalare

Den har stöd för handsfree funktion samt kommer med en medföljande mikrofon. Detta gör att du kan ta emot samtal via bilens originalstereo. Den är kompatibel med bilens befintliga CD-växlare och tar inte upp något av V12 uttagen som andra enheter. Volvo Bluetooth interface är inte trådlös i sin sanna bemärkelse då den egentligen klassificeras som adapter och inte FM-Sändare.

Den är dock inte perfekt, detta då den tyvärr inte bara är att plugga in i V12 uttaget. Här krävs det en installation och att du är lite händig, detta är även något du förväntas genomföra själv. Behöver du hjälp? Få mer information om hur du installerar den HÄR! Resultatet blir dock i efterhand bättre än den sändaren du vanligtvis sätter i V12 uttaget.

Köps till lägst pris hos Vparts.se

VOLVO Bluetooth Interface
checkmark pryltest.se

FÖRDELAR

• Syns inte efter installation
• Hög ljudkvalite
• AUX 3,5 mm
• Handsfree
• Behöver inget V12 uttag

VOLVO Bluetooth Interface har inte fått tillräckligt med röster på någon tillförlitligt platform för att göra en säker bedömning av kundomdömen.

Jabra Freeway

Jabra Freeway fm sändare Bäst i test pryltest
 • Dubbla mikrofoner
 • Snygg
 • Kan fästas var som helst

Jabra Freeway

Detta är en väldigt snygg sändare från Jabra och produkten installeras enkelt genom att fäsats någonstans i bilen. Detta är inte en renodlad fm sändare med bluetooth utan en laddningsbar FM-sändare som inte kräver V12 uttag. Den är trådlös och du kopplar upp dig via din telefon för att lyssna på musik eller annan media.

Denna kan du använda som vilken annan FM-sändare som helst men behöver på grund av det laddas. Den har ingen aux men behöver inte heller gå via din radio utan endast din telefon.
Den är alltså enklare att använda än andra produkter med kräver mer än de andra.

Den kommer i svart och troligtvis den enklaste att installera. Men ju mer du använder den desto oftare kommer du behöva ladda den. Du måste därför lossa den från var du fäst den och ta med den in för att sätta på laddning.

Köps till lägst pris hos Elgiganten.se

Jabra Freeway
elgiganten elkjop ikon pryltest

Jabra Freeway har idag ett snitt på 3,7/5 stjärnor hos Elgiganten.se

Kitsound MyFM2

Kitsound MyFM2 fm sändare Bäst i test
 • Knappar
 • Snygg
 • Röstigenkänning

Kitsound MyFM2 som säljs på elgiganten har fått olika kritik från olika recensenter. Vid närmare analys verkar det som att MyFM2 fungerar väldigt bra när de fungerar med sedan av någon anledning ”dör/ger upp”. Inte alla upplever detta, men det är ett vanligt förekommande fenomen.

Denna precis som många andra ansluts till din telefon genom ett V12 uttag där du sedan väljer en ledig radiofrekvens. Ljudkvaliteten är vad man kan förvänta sig av en produkt för 249;- men fungerar bra om din bil inte är utrustad med en avancerad ljudanläggning.

Den arbetar på en frekvens mellan 87,5 – 107,9 MHz, kommer en ett uttag för AUX samt USB. Funktioner som är mycket välkomna. Tyvärr har Pryltest testa två olika MyFM2:or i två olika omgångar och båda har fungerat felfritt under en period för att sedan inte fungera alls. Skulle detta problem åtgärdas hade denna FM-sändare puttats upp listan.

Köps till lägst pris hos Elgiganten.se

Kitsound MyFM2
checkmark pryltest.se

FÖRDELAR

• AUX
• Handsfree
• Liten/smidig

Kitsound MyFM2 har inte fått tillräckligt med röster på någon tillförlitligt platform för att göra en säker bedömning av kundomdömen.

TESTAD PRYLTEST

Utgångna produkter

Marquant FM sandare Pryltest.se fm sändare Bäst i test

MarQuant

Fm-sändare från Jula

Denna har funnits på Jula för 299;- i många år har varit en klar favorit hos de som bara vill ha något som fungerar. Tyvärr kommer denna dock utgå inom en snar framtid. Så om du behöver en schysst FM-sändare så se till att plocka upp en fort innan den försvinner.

Denna FM-sändare från MarQuant fungerar trådlöst genom att koppla upp sig mot din telefon och sedan mot radion i din bil via en radiofrekvens. Vi rekommenderar att fästa den i anslutning till förarsätet då den både har en skärm, USB uttag samt manuella reglage. Den kan dock vara otymplig om ditt 12V uttag ligger illa till.

Den arbetar på en frekvens mellan 87,5 – 108,0 MHz och är väldigt enkelt att installera och använda. Något som uppskattas med denna modell är att den har en equalizer vilket uppskattas otroligt om man har en äldre bil.

MarQuant FM-Sändare

MarQuant FM-Sändare har inte fått tillräckligt med röster på någon tillförlitligt platform för att göra en säker bedömning av kundomdömen.

TESTAD PRYLTEST
Pryltest bluetooth högtalare bäst i test banner

MER OM

Vad är en FM-sändare?

Med en fm sändare kan du enkelt spela upp musik via bilens inbyggda radio direkt från din telefon. Genom att ansluta din telefon till din FM-sändare med bluetooth för sedan ställa in fm sändaren och din radio på samma frekvens kan du då lyssna på valfri media i bilen.

Du kan på så sätt lyssna på din egen ”radio-kanal” via dina telefon utan aux, helt trådlös, på din egen frekvens, vissa FM-Sändare erbjuder även handsfree vilket gör att du kan ta samtal via bilens ljudsystem.

En FM-sändare är oberoende av vilka typer av media som spelas. Spotify, Mp3 filer, podcasts och youtube fungerar felfritt och det spelar ingen roll du streamar eller har filerna nedladdade på din enhet.

Få ut det mesta av en Fm sändare

Radio är en gammal teknologi och tyvärr fungerar den inte alltid som du vill. Väljer du inte en bra produkt med höga betyg kan det uppstå tråkigheter. Exempelvis kan ditt ljud bli dåligt, FM-sändaren kan leverera dåligt ljud, brus eller inte ansluta automatiskt till din enhet.

När en bra sändare med bluetooth fungerar som de är tänkt kan de vara en fantastiskt upplevelse, att kunna spela musik, använda handsfree via bluetooth och ibland till och med ladda telefonen via dess usb uttag är grymma egenskaper, speciellt i en gammal bil. Detta gör det helt enkelt möjligt att känna en ”modern känsla” i en äldre bil.

Hur blir man av med brus när MAN använder Fm sändare?

Brus är det absolut vanligaste problemet som uppstår när man använder sig av en FM-sändare. Det vanligaste problemet är att en annan radiokanal använder samma frekvens som du val, många väljer inte ens att ända utan använder den förinställda vilket inte heller är optimalt.

Vill du förebygga risken för brus och störningar, hitta det största avståendet mellan två radiokanaler och välj en frekvens mitt i mellan. Detta är dock lättare på glesbygden är i våra städer.

FM sändaren eller adapter?

Dessa två har ganska breda beskrivningar då produkten i sig fyller samma funktion, de som skiljer dom åt är oftast installationen. Beroende på dina krav kan den ena eller andra vara optimal för din bil. Det är också mer vanligt att adaptrar erbjuder handsfree så du kan ta dina samtal. Detta är ett enkelt sätt att modernisera en gammal bil på.

Adaptern kan anses vara den bästa, tyvärr är den dock inte den enklaste. Den är något svårare att installera och är ingenting du tar med dig till nästa bil. Men slutresultatet är bättre och om du inte vill fylla upp dina V12 med massa enheter det enda valet.

Fm sändare med bluetooth

Fm sändaren är en enhet som vill få dig att spela musik, oftast bara att köra in din sändare ditt närmsta V12-uttag i din bil. Oftast kommer de då med USB vilket ger dig möjlighet att ladda dina enheter. Det uppskattas i äldre bilar då alla telefoner idag har någon form av USB laddare.

Denna variant av sändare är helt trådlös (om den inte erbjuder aux) och har om man letar lite också stöd för handsfree. Vi rekommenderar dock inte dessa varianter för handsfree av den anledningen att dina samtal inte riktigt alltid ger dig samma upplevelse som en integrerad.

Adaptern med bluetooth

Här måste du ha rätt adapter för din bil. Detta då fel adapter inte nödvändigtvis har stöd för din bil och du må då skicka tillbaka och hitta en ny enhet. Köper du rätt adapter ger den också stöd för handsfree vilket vi vill! Ett tips, se all information om den specifika adaptern innan du köper den.

Adaptrar kan även komma med aux 3,5 mm vilket underlättar om din telefon är kompatibel! Adaptrar kan oftast ”gömmas” bakom paneler i bilen så den inte syns. De tar inte heller upp något V12 vilket helt klart är en fördel. Denna typ av adapter kan man dock inte kalla helt trådlös. Även om den kopplar upp sig till din telefon trådlöst så krävs en installation som involverar sladdar. Värt att tänka på om du inte är så händig.

Handsfree och FM sändare

Det finns varianter av både sändare och adaptrar med och utan handsfree för samtal. Vår erfarenhet av detta är att de flesta adaptrar överlägset slår sändaren i denna kategorin. Om de är något du prioriterar kan det vara värt att köpa en adapter eller köpa en något dyrare sändare. Med billigare sändare kan du uppleva att ljudet försvinner och samtal börjar hacka om du kommer en frekvens för nära en radiokanal som används.

Värt att tänka på kan vara att ju fler funktioner din sändare har desto större blir dom. De kan se väldigt olika ut i storlek och de större kan vara besvärliga att ha i V12 exempelvis bakom växelspaken. Ibland kommer dessa varianter med handsfree även med en egen liten skärm.

Att välja rätt FM-Sändare

Det beror på vilken som är den bästa för dig. Vill du ha möjligheten att ta med sändaren till en annan bil eller föredrar du en som inte syns? Behöver du USB-portar eller klarar du dig utan?
Det kan även vara så att du inte har ett V12 som du har möjlighet att offra och då är ju adaptern en vinnare. Det är helt enkelt upp till dig och dina preferenser då vi alla är olika!

Den renodlade fm sändaren med bluetooth

Fm sändaren är en enhet som vill få dig att spela musik, oftast bara att köra in din sändare ditt närmsta V12-uttag i din bil. Oftast kommer de då med USB vilket ger dig möjlighet att ladda dina enheter. Det uppskattas i äldre bilar då alla telefoner idag har någon form av USB laddare.

Denna variant av sändare är helt trådlös (om den inte erbjuder aux) och har om man letar lite också stöd för handsfree. Vi rekommenderar dock inte dessa varianter för handsfree av den anledningen att dina samtal inte riktigt alltid ger dig samma upplevelse som en integrerad.

Adaptern med bluetooth

Här måste du ha rätt adapter för din bil. Detta då fel adapter inte nödvändigtvis har stöd för din bil och du må då skicka tillbaka och hitta en ny enhet. Köper du rätt adapter ger den också stöd för handsfree vilket vi vill! Ett tips, se all information om den specifika adaptern innan du köper den.

Adaptrar kan även komma med aux 3,5 mm vilket underlättar om din telefon är kompatibel! Adaptrar kan oftast ”gömmas” bakom paneler i bilen så den inte syns. De tar inte heller upp något V12 vilket helt klart är en fördel. Denna typ av adapter kan man dock inte kalla helt trådlös. Även om den kopplar upp sig till din telefon trådlöst så krävs en installation som involverar sladdar. Värt att tänka på om du inte är så händig.

Handsfree och FM sändare

Det finns varianter av både sändare och adaptrar med och utan handsfree för samtal. Vår erfarenhet av detta är att de flesta adaptrar överlägset slår sändaren i denna kategorin. Om de är något du prioriterar kan det vara värt att köpa en adapter eller köpa en något dyrare sändare. Med billigare sändare kan du uppleva att ljudet försvinner och samtal börjar hacka om du kommer en frekvens för nära en radiokanal som används.

Värt att tänka på kan vara att ju fler funktioner din sändare har desto större blir dom. De kan se väldigt olika ut i storlek och de större kan vara besvärliga att ha i V12 exempelvis bakom växelspaken. Ibland kommer dessa varianter med handsfree även med en egen liten skärm.

 • Var ska jag placera en FM Sändare?

  Oftast så rekommenderas ett 12V uttag fram i bilen för bäst ljudkvalitet, men också för diverse USB-uttag och AUX.

  Tips: Vill du inte att FM-sändaren ska synas? Oftast så finns det ett dolt 12V uttag i handfacket.

 • Behöver man en FM sändare med equalizer?

  De flesta bilar med en något modern radio har också en equalizer. I dessa fall behöver du inte även har en fm-sändare med samma funktion.

 • Är FM eller DAB bäst?

  DAB eller Digital Audio Broadcasting som det också kallas erbjuder digital radio utan brus. Oftast är dessa något dyrare och kräver ibland en extern antenn. Men är man ute efter det bästa ljudet är DAB definitivt något att se över.

 • Fungerar FM sändare med Apple och Android?

  Det spelar ingen roll vilket operativsystem du har på någon enhet. Det viktiga är att den enhet du vill spela upp media ifrån har bluetooth eller i vissa fall AUX.

Kundrecensioner och expertbetyg

Kundrecensioner: Denna faktor kan ge en djupare förståelse för hur väl en FM-sändare presterar. Tidigare kunders bedömning ger en pålitlig indikation på ugnens totala kvalitet och effektivitet. Under var enskild produkt publicerar vi ett nuvarande omdöme från den mest pålitliga plattformen.

Genom att jämföra expertbetyg får potentiella köpare en unik möjlighet att göra ett välgrundat val. Det erbjuder insikt i produktens prestanda under verkliga förhållanden samt dess tekniska förmåga och värde för priset. Vi jämför alltid andra tester och recensioner för en korrekt slutsats.

Testutförande

Detta testet är ett Metatest där vi jämfört specifikationer, design, kundomdömen, tidigare testresultat, användarvänlighet och pris för att sedan dela ut titeln ”Bäst i test”. I de fall korrekt placering inte varit självklart har vi genomfört en verklig jämförelse. I de fallen vi genomfört ett fysiskt/faktiskt test av en produkt har vi under produktrecensionen placerat vår gröna badge ”TESTAD – PRYLTEST.SE” för förtydligande. Testvinnaren testas alltid oavsett om placeringen är självklar eller inte. Testet gjordes i en AUDI A5 från 2008 med ett ljudsystem i original.

Pryltest bäst i test emblem bage
Linocell FM-Sändare med bluetooth och snabbladdning
Linocell Fm sändare med bluetooth bäst i test pryltest

Köps till lägst pris hos Kjell.se

VÅRT BETYG: Linocell FM-Sändare med Bluetooth och snabblandning

Alla specifikationer i denna artikel kommer från respektive produkts hemsida eller användarhandbok. Design/användarvänlighet är våra egna åsikter och kundomdömen/tidigare testresultat nämns och länkas i artikeln.

Mått airfryer pryltest
TESTAD-PRYLTEST-2023-BAST-I-TEST BW
Pryltest bäst i test emblem bage

*1 Alla mått är i Längd x Djup x Höjd

Våran badge ”TESTAD – PRYLTEST” under en recension påvisar att vi utfört ett fysiskt test av denna produkt.

Vill du veta om en produkt fortfarande är ”FM-sändare Bäst i test”? Se samtliga regerande mästare HÄR.

Se även något av våra många andra bäst i test HÄR

4 kommentarer till “FM Sändare med bluetooth”

 1. Hej Marcus!

  Som det ser ut för tillfället håller denna på att utgå men finns fortfarande i vissa butiker. Men vi lägger till en rad som förtydligar att det är en utgående vara.

  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *