Hoppa till innehåll

Om oss

Vilka är vi?

Vi tycker om prylar och framför allt att använda dom. Så varför inte ranka alla de produkter vi annars testar för vår egen skull i recensioner och tester? Efter ett evigt nernördande i manualer och liknande valde vi att pryltest.se 2022 skulle få sin premiär.

Vår målsättning

Är att bli Sveriges ledande och mest trovärdiga sida för diverse bäst i tester, vilket vi även kommer att bli. Panelen skriver utöver tester även recensioner. Vi kommer regelbundet göra testerer på en rad olika produkter som kommer baseras i diverse kriterier som sedan genererar poäng.

Våra test

De olika produkterna tävlar de olika kategorierna i så som design, funktioner, användarvänlighet. Vi rankar sedan produkterna efter hur de klarade sig i de olika testerna.

Emblem

Vi delar ut emblem till testvinnarna i kategorierna ”bäst i test”, ”Mest Prisvärd” och ibland ”Snyggast design”. Alla tester och emblem kommer publiceras på våran hemsida och det kommer alltid att gå att kontrollera dess äkthet genom sök-funktioner här på Pryltest.se

Olika test

Vi utför både tester, metatester och ibland rena spekulationer!

Oberoende

Pryltest.se lever på annonsplatser och affiliate marketing. Detta för att läsarna alltid ska känna att de får korrekt information som inte är vinklad eller manipulerad.

Vi önskar

att när du gör ett sök på en produkt så får du också ta del av uppdaterade och informativa test som är oberoende av andra externa samarbeten.

Det var det

Nu har vi berättat lite oss, vi hoppas du hittar de du letar efter, bläddra genom våra tester och recensioner för att ta del av våra upplevelser och erfarenheter.