Hoppa till innehåll
luftrensare luftrenare bäst i test pryltest

Luftrenare
Bäst i test

2024

luftrensare luftrenare bäst i test pryltest

Luftrenare
Bäst i test

2024

Inlägget innehåller annonslänkar

Letar du efter den bästa luftrenaren men vet inte var du ska börja leta? Det är många olika faktorer att ta i beaktning innan du väljer, bland annat vilken typ av filter du behöver, ska du använda den i större eller mindre rum, ska den vara anpassad för allergiker etc. Det finns otaligt många olika modeller och varianter och vi har i vårt ”luftrenare bäst i test” försökt sortera ut de bästa luftrenare för att du ska hitta en effektiv luftrenare för dina behov.

Bästa luftrenarna – 2024

Xiaomi Smartmi Air purifier P2

Luftrenare bäst i test 2024

Xiaomi Smartmi Air purifier P2 luftrensare luftrenare bäst i test pryltest
 • Snygg design
 • 380 m h
 • SMART
 • H13 True HEPA-filter

Xiaomi Smartmi air purifier 2

Xiaomi Smartmi air purifier P2 bjuder på en Auto mode, Sleep mode och OLED-skärm. Dess kraftfulla prestanda beror dels på dess 3-lagers filter med en förmåga att filtrera bort 99,97% av alla partiklar ner till 0,3 mikrometer (µm).

Smartmi Air prutifier P2 erbjuder en tyst drift på 19dB (Night mode) och effektiv prestanda vilket gör den idealisk för sovrum. Dess ’Smart’ funktioner lämpar sig särskilt väl för användning i smarta hem eller på kontoret där ljudnivån behövs hållas till ett minimum.

En av de mest framstående funktionerna hos Xiaomi Smartmi air purifier 2 är dess 3-lagers rensningssystem. Detta system består av ett HEPA-filter och ett aktivt kolfilter vilket innebär att den kan fånga upp allt från damm och pollen till rök och djur-partiklar.

De två olika lägena, Auto mode som automatiskt anpassar luftrenarens prestanda baserat på luftkvaliteten i rummet och Sleep mode som sänker ljudnivån och justerar ljusstyrkan på OLED-skärmen för att inte störa din sömn fungerar ypperligt. Dessutom kan du styra luftrenaren genom en app på din smartphone, vilket gör att du kan byta modus från sängen eller kontorsstolen.

Sammanfattningsvis är Xiaomi Smartmi P2 en imponerande luftrenare med avancerade funktioner och kraftfull prestanda. Dess 3-layersystem filtrerar ut nästan samtliga partiklar vilket bara av den anledningen gör den till till en fantastisk luftrenare. Dess smarta funktioner och tysta drift gör den också idealisk sovrum. Du kan vara säker på att Xiaomi Smartmi P2 kommer att ge dig renare och friskare luft i ditt hem. Som alla andra produkter kommer den inte utan sina nackdelar. Dock, när man ser på prestanda och funktioner, anser vi att fördelarna överväger nackdelarna.

Köps till lägst pris hos Webhallen.com

Xiaomi Smartmi air purifier P2
Bäst i test Luftrenare 2024

Mått 40x62x29,5 | Vikt 12,5kg | Maxtemp 500° | Pizzastorlek 30cm | Uppvärmning 15 min

webhallen icon pryltest

Xiaomi Smartmi air purifier P2 får högsta betyg av oss och har idag ett snitt på 4/5 stjärnor hos Webhallen.com. Detta är idag den bästa luftrenaren du kan köpa och förtjänar därför badgen ”Luftrenare bäst i test”.

Xiaomi Smartmi air purifier P2 får högsta betyg av oss och har idag ett snitt på 4/5 stjärnor på Webhallen.com

TESTAD PRYLTEST

Coway AP 1008ch

Coway AP 1008ch luftrenare bäst i test pryltest
 • Unik design
 • 350 m h
 • SMART
 • 3 Lagers HEPA-filter
Coway AP 1008ch

AP 1008CH står ut med dess avancerade luftreningsteknik, vilket inkluderar ett HEPA 12-filter med en förmåga att samla upp partiklar ner till 0.26 mikrometer (µm) och är särskilt lämpligt för hem med husdjur, rökare eller de som lider av allergier just tack vare dess filtreringssystem och höga reningshastighet.

Ljudnivån på de lägsta inställningarna uppgår till 22 dB vilket är godkänd men inte bäst i vårt test. Det är dock tillräckligt låg ljudnivå för att användas i sovrummet under natten. En ljudnivå på mellan 20-30 dB är ungefär samma som en tickande väggklocka.

En av de främsta fördelarna med Coway AP 1008CH är som sagt dess 3-stegsfiltersystem som alla arbetar mot förbättrad luftkvalitet. Ett UFY-filter, A3-filter samt ett HEPA 12-filter medför en luft renare upp till 99,5%.

För att sammanfatta, Coway AP 1008CH är en av de bästa luftrenarna på marknaden idag. Dess avancerade luftreningsteknik och kraftfulla filtreringssystem gör att den kan fånga upp och neutralisera skadliga partiklar effektivt. Oavsett om du har husdjur, röker eller lider av allergier, kan du lita på att Coway AP 1008CH kommer att ge dig renare och friskare luft i ditt hem.

När det kommer till Coway AP 1008CH, balanserar dess prestanda och funktioner snyggt med några av dess nackdelar, vilket gör den till ett starkt alternativ för dem som söker en pålitlig luftrenare.

Köps till lägst pris hos Webhallen.com

Coway AP 1008ch
checkmark pryltest.se

FÖRDELAR

• Avancerad luftreningsteknik
• Effektiv filtrering av skadliga partiklar
• Lämplig för hem med husdjur, rökare och allergiker.

Mått 70x75x41 | Vikt 26kg | Maxtemp 500° | Pizzastorlek 40cm | Uppvärmning 20 min

webhallen icon pryltest

Coway AP 1008ch har idag ett snitt på 4,4/5 stjärnor hos Webhallen.com

Electrolux Pure A9

Electrolux Pure A9 luftrenare bäst i test pryltest
 • Unik design
 • 442 m h
 • SMART
 • 360 HEPA-filter
Electrolux Pure A9 PA91-604

Electrolux Pure a9 är en av denna jämförelsens dyraste luftrenare. Den imponerar trots det med sofistikerad teknologi och högpresterande filtrering. Dess unika PureSense-system justerar kontinuerligt reningshastigheten för att garantera optimal luftkvalitet.

Electrolux Pure A9 är inte testets billigaste men definitivt testets tystaste. Med en lägsta ljudnivå på 17 dB fungerar den utmärkt för sovrum. Eftersom att den klarar av att rena en yta på upp till 92 m3 med möjlighet att vara väldigt tystgående är det en enastående luftrenare att investera i om du planerar att endast ha en.

Oavsett om det gäller det dammiga arbetsrummet, det pollenbelastade sovrummet eller det rökfyllda köket, klarar Electrolux Pure a9 att hålla luften fräsch och andningsbar. Med sin sofistikerade teknologi och högpresterande filtreringssystem är den utformad för att ge dig en optimal luftkvalitet i ditt hem.

En av de mest imponerande funktionerna hos Electrolux Pure a9 är dess unika PureSense-system. Detta system använder avancerade sensorer för att kontinuerligt övervaka luftkvaliteten och justera reningshastigheten efter behov. Det innebär att luftrenaren alltid arbetar på rätt nivå för att säkerställa att du andas in ren och frisk luft vilket är fördelaktigt ur både ett miljö- och ekonomiskt perspektiv.

Sammanfattningsvis är Electrolux Pure a9 en imponerande luftrenare fullspäckad med teknologi och högpresterande filtrering. Dess PureSense-system och anpassningsbara funktioner gör den till ett utmärkt val för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem.

Köps till lägst pris hos Elgiganten.se

Electrolux Pure A9

Mått 70x70x60 | Vikt 94kg | Maxtemp 500° | Pizzastorlek 30cm | Uppvärmning 20 min

elgiganten elkjop ikon pryltest

Electrolux Pure A9 har idag ett snitt på 3,9/5 stjärnor på Elgiganten.se

Levoit Core 400 Smart

Levoit Core 400S luftrenare bäst i test pryltest
 • Kompakt och robust
 • 442 m h
 • SMART
 • Aktivt kol-filter
Levoit Core 400 Smart

Levoit Core 400 Smart imponerar med sin avant-garde design och robusta design. Dess filtreringssystem fokuserar på att maximera luftkvaliteten sitt 3-stegs HEPA-filter. Användbarheten hos Levoit Core 400 Smart är hög, oavsett miljö och är dessutom estetisk tilltalande med sin minimalistiska design.

En av de mest imponerande funktionerna hos Levoit Core 400 Smart är dess filtreringssystem. Den har ett flerstegs filtreringssystem som inkluderar ett förfilter, ett True HEPA-filter och ett aktivt kolfilter. Tillsammans arbetar dessa filter för att effektivt fånga upp och ta bort partiklar och föroreningar i luften, vilket ger dig en ren och frisk inomhusmiljö.

Levoit Core 400 Smart har en smart automatisk läge som snabbt och effektivt anpassar sig till luftförändringar i ditt hem, detta innebär att luftrenaren alltid arbetar på rätt nivå för att säkerställa att du andas in säkrare och bekvämare luft. Du kan även välja att ha den på ett konstant läge, men har du inga specifika behov rekommenderar vi autoläget.

En annan fördel med Levoit Core 400 Smart är dess tysta drift. Med sin avancerade teknik och ljudreducerande design kan du njuta av ren luft med en lägsta ljudnivå på 24 dB. Det är en ljudnivå som likt de ovanstående är lågt nog för att ha i sovrummet under nattetid.

Sammanfattningsvis är Levoit Core 400 Smart en imponerande luftrenare med en avant-garde design och ansträngningslösa teknologi. Dess högpresterande filtreringssystem och smarta automatläge gör den till ett utmärkt val för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem, kontor eller andra miljöer. Oavsett om det är allergener, husdjursfrisyrer, rök eller damm, kan du lita på att Levoit Core 400 Smart kommer att ge dig renare och friskare luft att andas.

Köps till lägst pris hos Amazon.se

Levoit Core 400 Smart

Mått 39x73x74 | Vikt 10kg | Maxtemp 550° | Pizzastorlek 30cm | Uppvärmning 20 min

Amazon icon pryltest

Levoit Core 400 Smart luftfuktare har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Amazon.se

Electrolux Well A7

Electrolux Well A7 luftrenare bäst i test pryltest
 • Unik design
 • 315 m h
 • SMART
 • Ultrafine partikel-filter
Electrolux Well A7

Electrolux well a7 luftrenare står ut för sofistikerade filtreringsegenskaperna. Med ett Ultrafine partikelfilter som även ska motverka oönskad lukt. Dessutom har den smarta teknologier som med hjälp av intelligenta luftkvalitetsensorer ger dig en automatiserad hög luftkvalitet.

Denna luftrenare från Electrolux har en platt design och gör sig bäst mot väggar eller hörn. Med en lägsta ljudnivå på 24 dB är en av de högsta i vårt test av luftfuktare men håller trotts det en ljudnivå låg nog för att använda i sovrum.

En fördel med Electrolux well a7 är dess intelligenta luftkvalitetssensorer. Dessa sensorer övervakar kontinuerligt luftkvaliteten i rummet och justerar reningshastigheten efter behov. Det innebär att luftrenaren alltid arbetar på rätt nivå för att säkerställa att du andas in ren och hälsosam luft.

Sammanfattningsvis erbjuder Electrolux well a7 en omfattande lösning för renare luft med sin prestanda och filtreringsegenskaper. Electrolux Well A7 är en innovativ luftrenare som kombinerar hög effektivitet med smarta funktioner. Dess prestanda och funktioner gör den till ett starkt val, trots några nackdelar.

Köps till lägst pris hos Clas Ohlson

Electrolux Well A7
elgiganten elkjop ikon pryltest

Electrolux Well A7 har idag ett snitt på 4,9/5 stjärnor på Elgiganten.se

Luftfuktare bäst i test pryltest banner

Allmän information om luftrenare

Vad är en luftrenare?

Luftrenare spelar en allt större roll då de renar luften vilket blivit viktigare framförallt för stadsbefolkningar med ökande luftföroreningar. Dess syfte är att filtrera skadliga partiklar och allmänna allergener, vilket förbättrar livskvaliteten för de med andningsproblem i isolerade miljön så som hus, lägenheter och stugor.

Industritrender pekar mot ännu smartare luftrenare, utrustade med AI och IoT-teknik, vilket möjliggör fjärrstyrning och automatisk anpassning till omgivande luftkvalitet. Dessa framsteg bidrar till att göra luftrenaren till ett allt viktigare verktyg i kampen för bättre inomhusmiljöer som tyvärr blivit ett behov i många av våra storstäder.

Olika typer av luftrenare

Diversifieringen inom luftrenare är starkt påfallande då olika modeller kompletteras för unika funktioner. Det finns flera typer att välja mellan; dessa inkluderar mekaniska filter, aktiva kolfiltren, ultravioletta germicida lampor, jonisatorer, och ozongeneratorer, bland annat.

Olika sorters luftrenare erbjuder specifika för- och nackdelar. Exempelvis, mekaniska filter fångar upp partiklar från luften, såsom damm och pollen, medan aktiva kolfiltr absorberar oönskad lukt. Ultravioletta germicida lampor förstör bakterier och virus, medan jonisatorer fångar upp invändigt smuts och damm. Ozongeneratorer används särskilt för att eliminera starka lukter och bakterier, dessa fins både för hemma bruk som industriellt. Det är viktigt att du väljer en luftrenare som är anpassad med de funktioner du behöver och speciellt för den ytan den faktiskt ska användas på.

Hur luftrenare fungerar

En luftrenares huvudsyfte är att filtrera och rensa luften från olika föroreningar. De drar in luften, får den att passer genom olika filter som fångar upp och eliminerar diverse partiklar och bakterier, och skickar sedan ut den renade luften tillbaka i rummet.

Effektiv användning av en luftrenare innebär regelbundet underhåll. Filter bör bytas ut enligt tillverkarens rekommendationer för att säkerställa optimal prestanda och en sund inomhusmiljö. Olika luftrenare kräver olika mycket underhåll. De använder även olika typer av filter vilket borde väljas med omsorg efter dina behov och preferenser.

En luftrenare automatiserar processen att hålla luften frisk och ren genom att konstant filtrera och recirkulera luften. Många modeller kommer med smart teknik som tillåter fjärrkontroll, appstyrning och andra automatiserade funktioner.

Guide vid köp av luftrenare

Vad man ska tänka på när man köper en luftrenare

Områdets väderförhållanden är ett avgörande element i valet av luftrenare. Är luften i din omgivning ofta torr eller fuktig, fylld med pollen under vissa årstider eller med höga nivåer av luftföroreningar, eller bor du nära en stor trafikerad väg? Dessa faktorer kräver olika typer av storlekar av luftrenare och kan även kräva anpassade typer av filter.

Söker du efter en renare med en hepa-filter eller föredrar du ultraviolett (UV) ljus- eller joniserande teknik? Beakta inställningar som hastighet, timer, luftkvalitetssensorer och smarta anslutningsmöjligheter innan du väljer en luftrenare.

Smarta luftrenare

Smarta luftrenare erbjuder fördelar i form av fjärrstyrning, anpassade inställningar och kvalitetsluftövervakning. Dessa möjligheter har väsentligt förbättrat användarupplevelsen och effektiviteten hos luftrenare.

Ledande märken som Xiaomi och Levoit har introducerat högteknologiska funktioner i sina luftrenare, inklusive kvalitetsluftövervakning i realtid, röststyrning, och automatiserad drift baserad på luftkvalitetsdata. Många luftrenare idag kommer med möjlighet att ansluta till både Alexa och Siri.

Genom att använda avancerade filtreringssystem som HEPA-teknologi, kopplat med smarta uppkopplade funktioner, erbjuder dessa anordningar automatiserade funktioner för att förbättra inomhusluftkvaliteten på ett användarvänligt och effektivt sätt.

HEPA-filter

Hepa-filter, eller högeffektivt partikelluftfilter, fångar upp de minsta dammpartiklarna, pollen och andra allergener. Detta har gjort det till en föredragen lösning för att förbättra luftkvaliteten inomhus.

Luftrenare med Hepa-filter är speciellt användbara i hemmet om någon lider av allergi eller astma. Men även om de är effektiva, kräver de regelbundet underhåll. Filterbyten bör ske åtminstone var sjätte månad, beroende på användning, luftens kvalitet och tillverkarens rekommendationer.

En annan aspekt att tänka på är att medan Hepa-filter fångar upp partiklar effektivt, eliminerar de inte lukter. För detta skulle en form av aktivt kolfilter vara nödvändigt, vilket bidrar till underhållskostnaderna och bör vägas in vid köpbeslutet.

Rensar luften på det mesta

Som en person som lider av pollenallergi kan en luftrenare vara en ovärderlig följeslagare för att lindra dina symptom och skapa en mer behaglig inomhusmiljö. Här är några fördelar med att använda en luftrenare om du är pollenalärgiker:

Filtrerar bort partiklar

En luftrenare med ett effektivt filtreringssystem kan effektivt fånga upp och ta bort oönskade partiklar från luften. Detta minskar mängden pollen som du andas in och kan hjälpa till att lindra symtomen som nysningar, klåda och rinnande näsa. Detta är speciellt viktigt om du bor i en utsatt miljö så som i närheten av en trafikerad väg.

Skapar en pollenfri zon

Genom att placera en luftrenare i ditt sovrum eller andra områden där du tillbringar mycket tid, kan du skapa en pollenfri zon. Luftrenaren arbetar kontinuerligt för att rena luften och skapa en frisk och allergivänlig miljö där du kan andas lättare och sova bättre. Välj en luftrenare med ett filter som är anpassat för dina behov.

Minskar behovet av att öppna fönster

Under pollensäsongen kan det vara svårt att undvika att pollen kommer in i ditt hem genom öppna fönster. Det kan också i vissa delar av landet göra att inomhustemperaturen håller en önskad luftfuktighet. Genom att använda en luftrenare kan du minska behovet av att öppna fönster och samtidigt hålla en ren och pollenfri inomhusmiljö.

Förbättrar inomhusluftkvaliteten

En luftrenare kan inte bara filtrera bort pollen, utan också andra föroreningar och allergener som kan finnas i luften, som damm, mögelsporer och pet-dander. Detta bidrar till att förbättra den totala inomhusluftkvaliteten och skapar en hälsosammare miljö för dig som är pollenalärgiker.

Jämför Luftrenare – Specifikationer

Luftrenare med inbyggd fläkt

En luftrenare med inbyggd fläkt kan ha både fördelar och nackdelar. En fördel är att fläkten kan hjälpa till att cirkulera luften i rummet och öka effektiviteten hos luftrenaren genom att dra in luft från hela rummet. Detta kan bidra till att snabbt rena luften och sprida renad luft jämnt i rummet. De kan även hjälpa till att hålla dig sval under varma sommarkvällar om du inte har en AC hemma.

Nackdelen är att fläkten oftast genererar högre ljud och vara något störande, särskilt om du föredrar en tyst miljö. Det är viktigt att välja en luftrenare med en fläkt som har flera hastighetsinställningar så att du kan anpassa fläktens ljudnivå efter dina preferenser och behov. Speciellt om du planerar att ha den i sovrummet där sommarvärmen oftast är som värst.

Underhålla din luftrenare

För att säkerställa att din luftrenare fortsätter att fungera optimalt och leverera ren luft är det viktigt att regelbundet underhålla den och byta filter när det behövs. Här är några tips för att underhålla din luftrenare och veta när det är dags för underhållning.

Rengöring av luftrenaren:

Följ tillverkarens instruktioner för att rengöra luftrenaren regelbundet. Det kan innebära att dammsuga eller torka av utsidan av enheten och rengöra/tvätta eventuella återanvändbara filter. Detta hjälper till att avlägsna damm och smuts som kan samlas på/i enheten och påverka dess prestanda negativt.

Byta filter:

Kontrollera tillverkarens rekommendationer för hur ofta du bör byta filter i din luftrenare. Det kan variera beroende på modell och användningsförhållanden. Vanligtvis rekommenderas det att byta filter var 6-12 månader, men det kan vara mer frekvent om du befinner dig i en miljö med hög förorening eller om du använder luftrenaren kontinuerligt.

Kontrollera filterstatus

Många moderna luftrenare är utrustade med filterindikatorer som påvisar när det är dags att byta filter. Dessa indikatorer kan vara baserade på tid eller mängden luft som har passerat genom filtret. Se till att regelbundet kontrollera filterstatusen och följ indikatorns anvisningar för att byta filter i rätt tid.

Använda rätt filter

Se till att använda rätt filter för din specifika modell. Det kan finnas olika typer av filter, som förfilter, HEPA-filter, Multifilter eller aktivt kolfilter. Att använda rätt filter är viktigt för att säkerställa att luftrenaren fungerar effektivt och fångar upp de föroreningar du vill ta bort från luften.

Genom att regelbundet underhålla din luftrenare och byta filter i rätt tid kan du säkerställa att den fortsätter att leverera ren och hälsosam luft flera år framöver. Följ tillverkarens rekommendationer och var uppmärksam på eventuella indikatorer som visar när det är dags att byta filter eller rengöra din luftrenare. På så sätt kan du njuta av en optimal luftkvalitet och förlänga livslängden på din luftrenare.

Vad skiljer en luftrenare med ozon från en vanlig luftrenare?

Det finns en viktig skillnad mellan en vanlig luftrenare och en luftrenare med ozon. En vanlig luftrenare använder olika filtreringstekniker för att fånga upp och ta bort partiklar och föroreningar från luften. Dessa filtreringstekniker kan inkludera förfilter, HEPA-filter och aktiva kolfilter. Luftrenaren fungerar genom att dra in luft och filtrera ut oönskade partiklar och föroreningar, vilket resulterar i renare luft att andas.

Å andra sidan använder en ozonluftrenare ozonmolekyler för att rena luften. Ozon är en gas som kan genereras av vissa luftrenare genom en process som kallas ozonering. Ozonmolekyler kan reagera med föroreningar och eliminera oönskade lukter och kemikalier i luften. Dock kan ozon vara skadligt för människor och djur vid höga koncentrationer. Långvarig exponering för höga nivåer av ozon kan irritera luftvägarna och orsaka andningsproblem.

Det är viktigt att notera att många experter och myndigheter, som exempelvis US Environmental Protection Agency (EPA), rekommenderar att undvika användning av luftrenare med ozon i inomhusmiljöer där människor vistas regelbundet. Detta beror på de potentiella hälsoriskerna som är förknippade med ozonexponering.

Sammanfattningsvis är skillnaden mellan en vanlig luftrenare och en luftrenare med ozon att den vanliga luftrenaren använder filtreringstekniker för att fånga upp partiklar och föroreningar, medan en luftrenare med ozon använder ozonmolekyler för att rena luften. Det är viktigt att vara medveten om de potentiella hälsoriskerna med ozon och följa rekommendationerna från experter och myndigheter när det gäller användning av luftrenare med ozon.

Kundrecensioner och expertbetyg

Kundrecensioner: Denna faktor kan ge en djupare förståelse för hur väl en luftrenare presterar. Tidigare kunders bedömning ger en pålitlig indikation på ugnens totala kvalitet och effektivitet. Under var enskild produkt publicerar vi ett nuvarande omdöme från den mest pålitliga plattformen.

Genom att jämföra expertbetyg får potentiella köpare en unik möjlighet att göra ett välgrundat val. Det erbjuder insikt i produktens prestanda under verkliga förhållanden samt dess tekniska förmåga och värde för priset. Vi jämför alltid andra tester och recensioner för en korrekt slutsats.

Testutförande för Luftrenare bäst i test

Detta testet är ett Metatest där vi jämfört specifikationer, design, kundomdömen, tidigare testresultat, användarvänlighet och pris för att sedan dela ut titeln ”Luftrenare Bäst i test”. I de fall korrekt placering inte varit självklart har vi genomfört en verklig jämförelse. I de fallen vi genomfört ett fysiskt/faktiskt test av en produkt har vi under produktrecensionen placerat vår gröna badge ”TESTAD – PRYLTEST.SE” för förtydligande. Testvinnaren testas alltid oavsett om placeringen är självklar eller inte, i detta fall är vi ytterst säkra på att rätt Luftrenare fått titeln ”Bästa Luftrenare”.

Pryltest bäst i test emblem bage

Xiaomi Smartmi Air purifier P2 – Luftrenare Bäst i test 2024

Xiaomi Smartmi Air purifier P2 luftrenare bäst i test pryltest

Köps till lägst pris hos Webhallen.se

VÅRT BETYG: Xiaomi Smartmi Air purifier P2

Alla specifikationer i ”Luftrenare bäst i test 2024” kommer från respektive produkts hemsida eller användarhandbok. Design/användarvänlighet är våra egna åsikter och kundomdömen/tidigare testresultat nämns och länkas i artikeln.

Mått airfryer pryltest
TESTAD-PRYLTEST-2023-BAST-I-TEST BW
Pryltest bäst i test emblem bage

*1 Alla mått är i Bredd x Djup x Höjd

Våran badge ”TESTAD – PRYLTEST” under en recension påvisar att vi utfört ett fysiskt test av denna produkt.

Vill du veta om en produkt fortfarande är ”Luftrenare Bäst i test”? Se samtliga regerande mästare HÄR.

Se även något av våra många andra bäst i test HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *