Hoppa till innehåll
Elektrisk tandborste eltandborste bäst i test pryltest banner

Eltandborste
Bäst i test

2024

Elektrisk tandborste eltandborste bäst i test pryltest banner

Eltandborste
Bäst i test

2024

Inlägget innehåller annonslänkar

Att borsta tänderna är något av det tråkigaste man behöver göra. 2024 är det dags att investera i en eltandborste då en manuell tandborste inte riktigt räcker till. Vi har testat de mest effektiva eltandborstarna i ett eltandborste bäst i test 2024 och sammanställt en topplista med de bästa du kan hitta.

Be Lucent Prism Sonic och Oral-B iO Series 9 S är de två bästa eltandborstarna du enligt oss kan välja. Oral-B Pro 600 är eltandborsten att rekommendera för den som inte vill lägga en större summa pengar när du ska borsta tänderna. Letar du efter en eltandborste för dina barn? Då tror vi är Oral-B Junior är den eltandborste du letar efter.

Vilken eltandsborste ska du välja? Läs vårt test!

Eltandborste Bäst i test – 2024

Be-Lucent Prism Sonic

Eltandborste Bäst i test – 2024

Be Lucent bäst i test eltandborste pryltest
 • Trycksensor: Ja
 • Otroligt tystgående
 • Borstlägen: 3st
 • Inbyggd timer: Ja
 • Automatisk start/stopp funtion

Be Lucent – Prism Sonic Eltandborste

Be Lucent Prism Sonic är en eltandborste med många unika och smarta funktioner. Det finns en knapp för att styra alla funktioner och en LED-displayen mitt på tandborsten är gömd/dold i designen vilket ger en stilren känsla då den inte syns när den inte används.

Med denna eltandborste behöver du inte tänka på mycket. Den är nämligen utrustad med automatisk start- och stoppfunktion, genom att du stoppar in den i munnen och börjar borsta så starta den per automatik och när du är klar så stängs den av. Men är det så att du föredrar en knapp för start och stopp så finns den där, men gömd i designen. Den har även en avancerad trycksensor, vilket ger en väldigt bra rengöringsupplevelse. Om man borstar för hårt så markerar tandborsten både genom att blinka och vibrera för att uppmärksamma dig så du undviker att skada tandkött och emalj. 

Prism Sonic har 60 dagars batteritid, som gör att du enkelt kan ta med den på resan utan problem. Den håller alltså laddningen väldigt länge och man slipper ta med sig laddaren när man är ute och reser. LED-displayen visa tre olika laddningsindikationer beroende på hur mycket batteri eltandborsten har. 

Be Lucient har 3 olika borstlägen. Rengöring som har högfrekventa soniska vibrationer för en noggrann rengöring, skonsam rengöring som är speciellt utformad för att skydda tandköttet och Whitening som har pulserande vibrationer avsedda att ta bort plack på ett effektivt sätt. Den har alltså både snabba vibrationer och horisontala rörelser för att förbättra rengöring för optimal plackborttagning. Den är behaglig att borsta med, men kan ta någon dag att vänja sig om man inte är van att borsta med en eltandborste. 

Denna eltandborste vibrerar en kort sväng var 30e sekund för att påminna om dig att ska byta zon att borsta på. När två minuter har gått stängs den automatiskt av. Den är även helt vattentät, IPX8-certifierad, vilket tillåter fullständig nedsänkning i vatten. På baksidan av borsthuvudet finns en tungrengörare.

Borsthuvuden

Olika borsthuvuden till denna eltandborste hittar du bland annat HÄR för Be Lucent Prism Sonic

Köps till lägst pris hos Be-Lucent.com

Be Lucent Prism Sonic

Be Lucent Prism Sonic får högsta betyg av oss och har idag ett snitt på 5/5 stjärnor på Be-Lucent.com. Detta är idag den bästa eltandborste du kan köpa och förtjänar därför badgen ”Eltandborste bäst i test – 2024”

Be Lucent Prism Sonic får högsta betyg av oss och har idag ett snitt på 5/5 stjärnor på Be-Lucent.com

TESTAD PRYLTEST

Oral-B iO Series 9S

Oral-B iO Series 9S eltandborste bäst i test pryltest
 • Trycksensor: Ja
 • Borsthastighet: 34 800 BPM
 • Borstlägen: 7st
 • Inbyggd timer: Ja
 • App: Ja

Oral B iO Series 9S

Oral-B är en väletablerade när det kommer till eltandborstar och har länge dominerat marknaden och fått bra kundrecensioner på deras produkter. Deras Oral-B iO serie är inget undantag, Oral-B iO series 9S ger känslan av rena tänder efter varje borstning. Oral B IO series kommer med många utföranden i olika prisklasser. Även om denna eltandborste kan tyckas vara något dyr är den enligt oss värt sitt pris tack vare de med många funktioner, finesser och stilrena designen den har.

Självfallet kan man när man borstar tänderna utan att använda sig av en appar och Oral-B series 9S 3D-trackning få fina tänder. Men varför inte göra tandborstningen enklare och roligare med hjälpa av dessa funktioner? Appen ger ett fantastiskt stöd och tar dig genom alla munnens delar så du inte missar några tänder eller delar av käkarna. Med hjälp av appen kan du enkelt se vart du behöver borsta ytterligare när du borstar tänderna.

Denna eltandborste med dess alla funktioner kommer med inbyggd timer. Denna eltandborste vibrerar en kort sväng var 30e sekund för att påminna om dig att ska byta zon att borsta på. När två minuter har gått vibrerar den flertalet gånger för att det ska vara enkelt att veta att den rekommenderade borsttiden är slut.

Laddaren till Oral B iO Series 9 S är magnetisk vilket ger en high-tech och små lyxig känsla. Det finns även ett anpassat resefodral med laddningsfunktion, vilket innebär att det räcker att packa med resefodralet över weekendresan och vill ladda din eltandborste.

Något vi uppskattar med Oral-B iO Series 9 S är att eltandborsten kommer med LED-display som visar vilket borstningsläge som är förvalt. Den visar även en glad eller ledsen gubbe i displayen efter varje borstning beroende på hur din borstning gått. En glad gubbe = borsta bra, en ledsen gubbe, dålig eller inte fullförd borstning.

Borsthuvuden

Olika borsthuvuden till denna eltandborste hittar du bland annat HÄR för Oral-B iO Series 9S

Köps till lägst pris hos Komplett.se

Oral-B iO Series 9S
Amazon icon pryltest

Oral-B iO Series 9S får högsta betyg av oss och har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Amazon.com

TESTAD PRYLTEST

PHILIPS Sonicare ProtectiveClean 4300

PHILIPS Sonicare ProtectiveClean 4300 eltandborste bäst i test pryltest
 • Trycksensor: Ja
 • Borsthastighet: 62 000 rörelser per minut
 • Borstlägen: 2st. Låg och hög
 • Inbyggd timer: Ja
 • App: Nej

PHILIPS Sonicare Protective Clean 4300

Detta är en en väldigt enkel tandborste utan ”onödiga” finesser. Denna eltandborste är en sonisk eltandborste, vilket innebär att borsthuvudet är diamantformat och använder högfrekventa, svepande rörelser som på så sätt pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna.

Denna eltandborste är en väldigt enkel tandborste med en stilren design. Eltandborsten kommer med två olika borstlägen och en inbyggd timer på två minuter som även påminner dig var 30 e sekund när du borstar tänderna. En fördel är att timern går att pausa för att spotta utan att programmet börjar om. Denna eltandborste har endast en knapp till allt. Det är samma knapp för att slå på borsten, byta program, stänga av den och pausa. Det går fort att lära sig hur man ska trycka för navigera och den är väldigt enkel att använda. Laddningen är väldigt smidig och laddningsstationen är en liten dockningsstation ansluten med sladd. Uppskattad batteritid på ungefär 14 dagar skadar inte heller.

Visst kan det vara roligt med appar, olika borstlägen och avancerade finesser. Men vill man ha en enkel eltandborste som gör det den ska så är detta ett bra alternativ.

Borsthuvuden

Borsthuvuden till denna eltandborste hittar du bland annat HÄR för PHILIPS Sonicare ProtectiveClean 4300

Köps till lägst pris hos Komplett.se

PHILIPS Sonicare ProtectiveClean 4300
checkmark pryltest.se

FÖRDELAR

• Enkel att använda
• Går att pausa timern
• Bra batteritid
• Snygg design

Amazon icon pryltest

PHILIPS Sonicare ProtectiveClean 4300 har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Amazon.com

TESTAD PRYLTEST

Oral-B Pro 600 Cross Action

Rekommenderad 2024

Oral-B Pro 600 crossaction cross action eltandborste bäst i test pryltest
 • Trycksensor: Ja
 • Borsthastighet: 8800 oscilleringar/rotationer och 20 000 PPM
 • Borstlägen: 1st. Daglig rengöring
 • Inbyggd timer: Ja
 • App: Nej
Oral-B Pro 600

Oral-B Pro har en ljusindikator som visar hur mycket batteri som finns kvar. Vid fulladdning är användningstiden ungefär 30 minuter, vilket är ungefär en vecka om man borsta 2 minuter två gånger om dagen. Oral-B Pro har även inbyggd timer samt en trycksensor som varnar vid hård borstning.

Man märker att Oral-B Pro 600 har en sämre batteritid jämfört med dyrare modeller. Men den gör det fortfarande lättare att borsta än en vanlig tandborste. Detta är en bra eltandborste för den som inte vill eller kan lägga mycket pengar på en dyrare eltandborste.

Borsthuvuden

3D White Borsthuvuden till denna eltandborste hittar du bland annat HÄR för Oral-B Pro 600

Köps till lägst pris hos Netonnet.se

Oral-B Pro 600
Amazon icon pryltest

Oral B Pro 600 har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Amazon.com

Oral-B Pro 3 3000

Oral-B Pro 3 3000 eltandborste bäst i test pryltest
 • Trycksensor: Ja
 • Borsthastighet: 9900 oscilleringar/rotationer och pulseringar
 • Borstlägen: 2st. Daglig rengöring, Tandköttsvård
 • Inbyggd timer: Ja
 • App: Nej

Oral B Pro 3 3000

Oral-B pro 3 3000 grundmodellen i Braun’s Pro-serie. Modeller med högre nummer såsom 4000, 5000 eller 7000-serien kommer med fler funktioner, tillbehör, borstlägen och appstöd. Det är dock i grunden samma eltandborste med en högeffektiv motoreffekt, utan det är funktioner och finesser som skiljer sig mellan dessa eltandborstar.

Det är självklart extra roligt att använda appar och andra funktioner som gör tandborstningen lite roligare, men det allra flesta normalanvändare av en eltandborste använder som standard det vanliga rengöringsläget. Men på denna modell finns även ett tandköttsläge som man kan aktivera.

Trycksensorn på denna modell är enkel att se när man ska borsta tänderna då en ”varningslampa” lyser när man borstar för hårt. Detta är en bra funktion för nybörjare eftersom det sliter på både tänder och tandkött om man trycker för hårt.

Borsthuvuden

Borsthuvuden till denna eltandborste hittar du bland annat HÄR för Oral-B Pro 3 3000

Köps till lägst pris hos Komplett.se

Oral-B Pro 3 3000
checkmark pryltest.se

FÖRDELAR

• Enkel att använda
• Prisvärd
• Oral b Pro serien kommer med trycksensorer

Amazon icon pryltest

Oral B Pro 3 3000 har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Amazon.com

FineSmile IQ

Finesmile IQ eltandborste bäst i test pryltest
 • Trycksensor: Nej
 • Borsthastighet: 32 000 rörelser per minut
 • Borstlägen: 3st. Standard, Whitening och Djuprengöring.
 • Inbyggd timer: Ja
 • App: Nej

Finesmile IQ

Detta är en innovativ och modern eltandborste på många sätt. En stor fördel är att den är 45% mindre än de vanliga eltandborstarna vilket gör den otroligt enkel att packa ner i necessären. Den kommer med ett resefodral för förvaring av tandborsten vilket är både praktiskt och hygieniskt. Eltandborsten har en bra och lång batteritid på åtta veckor. Det underlättar på resan då man inte behöver ta med laddaren när man ska ut och resa, därför har denna vunnit eltandborste bäst i test på många andra plattformar.

Som många andra eltandborstar så använder FineSmile IQ sonisk teknologi, vilket innebär att eltandborsten vibrerar för att pressa tandkrämen och vattnet mellan tänder och tandkött. Tandborsthuvudet är inte runt i utformning som de flesta andra borsthuvuden, utan FineSmile IQ kommer med ett avlångt och smalt borsthuvud med extra mjuka borststrån.

FineSmile IQ har även en väldigt låg ljudnivå på endast upp till 50 dB, vilket gör att den upplevs nästan ljudlös. Den har tre olika borstlägen och den är väldigt enkel att använda då det endast finns en knapp som du använder för att växla mellan de olika lägena.

Eltandborsten vibrerar va 30:e sekund för att uppmärksamma att det är dags att byta zon. Efter två minuter stängs eltandborsten av automatiskt, vilket vi kan anse som en nackdel då två minuter endast är en rekommendation även om det inte betyder att man känner sig klar med sin borstning.

Borsthuvuden

Borsthuvuden till denna eltandborste hittar du bland annat HÄR för Finesmile IQ

Köps till lägst pris hos Finesmile.se

Finesmile IQ
trustpilot ikon pryltest

Finesmile IQ har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Trustpilot

TESTAD PRYLTEST

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 eltandborste bäst i test pryltest
 • Trycksensor: Ja
 • Borsthastighet: 62 000 borströrelser per minut
 • Borstlägen: 2st. Rengöring, vit.
 • Inbyggd timer: Ja
 • App: Nej

Philips Sonicare Protectiveclean 4500

Denna Sonicare Protective Clean eltandborste har den Soniska borstmetoden vilken kan leda till att man i början upplever att den kittlas när man borstar sina tänder. Det är dock något man vänjer sig vid väldigt snabbt.

Denna modell har en stilren och snygg design, vilket gör att man vill behålla den som en snygg detalj i badrummet. Denna har endast två borstprogram, den klassiska för daglig rengöring och ett för vitare tänder. Denna modell är även utrustad med något som kallas BrushSync, vilket innebär att eltandborsten synkar med det tandborsthuvud man valt och väljer därefter program efter det. Man måste såklart använda sig av ett borsthuvud från Sonicare-serien.

Även denna modell kommer med en inbyggd timer. Den säger del till var 30 e sekund så man kan hålla koll på hur länge man ska borsta varje del av munnen. Den påminner dig även efter två minuter som är rekommenderat att borsta. Denna modell säger även till när det är dags att byta borsthuvud på eltandborsten, vilket är en välkommen funktion då många använder samma borsthuvud för länge.

Borsthuvuden

Borsthuvuden till denna eltandborste hittar du bland annat HÄR för Philips Sonicare ProtectiveClean 4500

Köps till lägst pris hos Amazon.se

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500
checkmark pryltest.se

FÖRDELAR

• Snygg design
• Bra pris
• Påminner när man ska byta borsthuvud

Amazon icon pryltest

Sonicare ProtectiveClean 4500 från Philips har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Amazon.com

TESTAD PRYLTEST

Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean eltandborste bäst i test pryltest
 • Trycksensor: Ja
 • Borsthastighet: 31 000 pulserande rörelser per minut
 • Borstlägen: 5st. Rengöra, Tandköttsvård, Polera, Sensitive, Vit
 • Inbyggd timer: Ja
 • App: Ja

Philips Sonicare DIAMONDCLEAN

Alla eltandborstar från Philips kommer med väldigt moderna och stilrena designer vilket inte är något undantag för Sonicare DiamondClean. Batteritiden är bra och det medföljer både ett glas som du kan ladda eltandborsten i samt ett resefodral som du enkelt kan ta med när du är på resande fot. Resefodralet laddas enkelt vid USB.

Eltandborsten kommer med fem olika borstlägen för att anpassa rengöringen efter just dina behov och önskemål. Borsthuvudet är smalt och gör det därför enkelt att komma åt längst inne vid kindtänderna.

Borsthuvuden

Borsthuvuden för Philips Sonicare DiamondClean eltandborste hittar du bland annat HÄR

Köps till lägst pris hos Elgiganten.se

Philips Sonicare DiamondClean
Amazon icon pryltest

Philips Sonicare DiamondClean har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Amazon.com

TESTAD PRYLTEST

Oral-B Junior

Oral-b junior eltandborste bäst i test pryltest
 • Trycksensor: Ja
 • Borsthastighet: 28 000 borströrelser per minut
 • Borstlägen: 1st, daglig rengöring
 • Inbyggd timer: Ja
 • App: Nej
 • Motiv: Elsa’s Frozen, Star Wars, Toy Story etc

Oral B Junior

Oral-B Junior är en eltandborste för barn. En viktig funktion på eltandborste för barn är en inbyggd timer för att barnen ska veta när de ska sluta borsta. Denna eltandborste vibrerar var 30:e sekund för att påminna barnen om att man ska byta zon att borsta på. När två minuter har gått vibrerar den flertalet gånger efter varandra för att det ska vara enkelt för barnen att veta att den rekommenderade tiden är slut. Den stängs alltså inte av per automatik efter två minuter som andra eltandborstar kan göra. Denna eltandborste anpassar även rotationsrörelserna om barnet borstar för hårt för att inte slita på tänder och tandkött i onödan, något som barn oftast tycker är lite kul jämfört med en manuell tandborste

Denna eltandborste för barn finns att köpa i olika färger och motiv.

Oral-B Junior är perfekt för barn från 6år och uppåt att använda.

Borsthuvuden

Borsthuvuden till denna eltandborste hittar du bland annat HÄR för Oral-B Junior

Köps till lägst pris hos Apotea.se

Oral-B Junior
checkmark pryltest.se

FÖRDELAR

• Lättanvändlig för barn
• Finns med olika motiv
• Behaglig att använda

Amazon icon pryltest

Oral-B Junior har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Amazon.com

TESTAD PRYLTEST

Oral-B Genius 10100S

Oral-B Genius 10100S eltandborste bäst i test pryltest
 • Trycksensor: Ja
 • Borsthastighet: 58 000 rörelser per minut
 • Borstlägen: 6st.
 • Inbyggd timer: Ja
 • App: Ja

Oral B Genius 10100S

Med Oral-B Genius 10100S AI teknik och avancerade rörelsesensorer kan man räkna med ett bra resultat efter varje borstning. Du kan i appen även se om du har missat en tand eller slarvat med att borsta något speciellt ställe. Denna eltandborste kommer med sex borstlägen och ett cross action-borsthuvud som omsluter varje tand riktigt bra med borststrån som är vinklade 16 grader för bästa möjlig effekt att komma åt på alla dolda yttor i munnen. En eltandborste med Cross action ska även vara de mest effektiva mot plack.

Batteritiden på Oral-B genius 10100S är väldigt bra och uppskattas hålla i två veckor utan laddning. Den kommer med trycksensor som varnar vid hård borstning. Gör man det så kommer tandborstens 360 Smartring att lysa och borsthastigheten kommer att automatiskt anpassas.

Oral B Genius kommer i tre olika färger, roseguld, svart och vit.

Borsthuvuden

Borsthuvuden till denna eltandborste hittar du bland annat HÄR för Oral-B Genius 10100S

Köps till lägst pris hos Amazon.se

Oral-B Genius 10100S
elgiganten elkjop ikon pryltest

Oral-B Junior har idag ett snitt på 4,7/5 stjärnor på Elgiganten.se

Up comming;

eltandborste bäst i test banner

ALLMÄNT OM ELTANDBORSTE

Vad är en eltandborste?

En eltandborste är en tandborste som drivs med batteri och ett roterande borsthuvud. Den bästa eltandborsten är mycket mer effektiv på att ta bort plack och ge dig renare tänder än en manuell tandborste tack vare sin rotation. Designen på de bästa eltandborstarna gör att du når alla områden i munnen enklare, vilket i längden resulterar i bättre tandhygien.

Hur fungerar en eltandborste?

En eltandborste är precis som det låter en elektrisk tandborste. Eltandborsten använder sig av två olika borstningsmetoder, antingen roterande eller oscillerande borstningar för att du ska kunna borsta tänderna. De arbetar tack att den genererar snabba, fram- och tillbaka -gående borströrelser för att på ett mer effektivt sätt rengöra dina tänder än en vanlig tandborste.

Är en eltandborste verkligen bättre än en vanlig traditionell tandborste?

Om man använder rätt teknik när man ska borsta tänderna med en vanlig tandborste så blir det lika rent som med en eltandborste. Med en vanlig tandborste så ska man ”gnugga” rent tänder medan en eltandborste gör rent en tand i taget och det viktiga är att följa tandens form och låta eltandborste göra grovjobbet.

Fördelar med eltandborstar

En eltandborste är det mest effektiva sättet att minska tandproblem och förbättra sin munhygienen. Tack vare dess effektiva rengöring av tänderna, tar den bort plack och matrester mycket enklare än en vanlig manuell tandborste. Detta minskar risken för karies och tandköttssjukdomar på ett enkelt sätt.

Att välja den bästa eltandborsten ger dig fördelen av utmärkt design med olika val av borsthuvuden. Du kan även välja den borstmetod som passar din livsstil. Sammanfattningsvis finns det många fördelar med att använda en elektrisk tandborste – speciellt om du har problem med dåliga tänder eller vill ha extra renhet i din munhåla. Efter att ha läst ”Eltandborste Bäst i test – 2024” så hoppas vi du kan hitta rätt tandborste för dig.

Vad ska man tänka på när man köper en eltandborste?

Det är viktigt att du köper en eltandborste med de funktioner du eftersöker, de två viktigaste funktionerna enligt oss är en inbyggd timer så du vet att du borsta tänderna så länge som man rekommenderar att man ska göra (minst 2 minuter) och en trycksensor som indikerar vilket tryck du ska ha när du borsta för optimal effekt då det inte är bra att borsta för hårt.

Hur ofta ska man byta tandborsthuvud på eltandborsten?

Borsthuvudet på din eltandborste bör bytas ut med jämna mellanrum, precis som en vanlig tandborste. På vissa eltandborsthuvuden finns det ibland såkallade indikatorstrån som visar när det är dags att byta till ett nytt borsthuvud. Något som också är bra att tänka på när man vill att sin eltandborste ska påminna när det är dags att byta borsthuvud, detta kan vara särskilt bra då många ofta använder samma borsthuvud för länge. Som en tumregel bör man ta bort och byta tandborsthuvud på en eltandborste var tredje månad precis som en manuell tandborste.

Hur gör man rent en eltandborste?

Först och främst ska man skölja tandborsthuvudet noggrant efter varje användning. Men det är minst lika viktigt att ta av tandborsthuvudet och skölja de två delarna separat, både i och under tandborste huvudet samt själva handtaget och där borsthuvudet sitter.

SLUTSATS

Efter en granskning av oss är den bästa eltandborstaren på marknaden Oral-B iO Series 9s och är den mest effektiva tack vare dess avancerade teknologi och flera borsthuvuden. Den rengör tänderna på ett effektivt och skonsamt sätt och känns bra i munnen. Men med prisbilden medräknad får du mest tandborste för pengarna om du köper Be Lucent Prism Sonic vilket medför att det blir eltandborste bäst i test 2024.

Om du letar efter ett budgetvänligt alternativ vill vi påstå att Oral-B Pro 600 är det bästa velet då eltandborsten gör det den ska trots det låga priset., Oral-B Genius är vad du ska se över om du vill ha mycket teknik till ett rimligt pris. Vill du lägga dig där någonstans emellan vill vi rekommendera Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 som också är en mycket bra eltandborste men något fler funktioner än Oral-B Pro 600 men till ett överkomligt pris utan att komma upp i prisklassen som andra Premium eltandborstar.

 • Är en eltandborste bättre än en vanlig tandborste?

  En eltandborste rengör dina tänder mer effektivt än en klassisk tandborste tack vare sina höga rörelser per minut. Du avlägsnar därför plack och matrester mer effektivt.

 • Hur ofta ska man byta borsthuvud?

  En vanlig tandborste brukar man hänvisa till att byta ut var tredje månad, det samma gäller en eltandborste. Nyare eltandborstar påminner dig om när det är dags att byta borsthuvud antingen genom en markör på tandborsten eller via dess app.

 • Hur mycket kostar borsthuvuden?

  Priset på borsthuvuden varierar kraftigt mellan olika modeller. Är priser på borsthuvuden en faktor som påverkar dig borde du välja en Oral-B eltandborste med ett klassiskt borsthuvud, borsthuvuden till iO modellerna har en tendens att kosta lite mer.

 • Hur länge håller en eltandborste?

  En eltandborste kan hålla upp till 10 år om man tar hand om den! Det är dock viktigt att underhålla en eltandborste både för hygienen och livslängdens skull. Se till att med jämna mellanrum rengöra mellan eltandborsten och dess borsthuvud då där oftast kan uppstå orenheter.

Kundrecensioner och expertbetyg

Kundrecensioner: Denna faktor kan ge en djupare förståelse för hur väl en Eltandborste presterar. Tidigare kunders bedömning ger en pålitlig indikation på ugnens totala kvalitet och effektivitet. Under var enskild produkt publicerar vi ett nuvarande omdöme från den mest pålitliga plattformen.

Genom att jämföra expertbetyg får potentiella köpare en unik möjlighet att göra ett välgrundat val. Det erbjuder insikt i produktens prestanda under verkliga förhållanden samt dess tekniska förmåga och värde för priset. Vi jämför alltid andra tester och recensioner för en korrekt slutsats.

Testutförande för Eltandborste bäst i test 2024

Detta testet är ett Metatest där vi jämfört specifikationer, design, kundomdömen, tidigare testresultat, användarvänlighet, batteritid och pris för att sedan dela ut titeln ”Eltandborste Bäst i test”. I de fall korrekt placering inte varit självklart har vi genomfört en verklig jämförelse. I de fallen vi genomfört ett fysiskt/faktiskt test av en produkt har vi under produktrecensionen placerat vår gröna badge ”TESTAD – PRYLTEST.SE” för förtydligande. Testvinnaren testas alltid oavsett om placeringen är självklar eller inte, i detta fall är vi ytterst säkra på att rätt eltandborste fått titeln ”Eltandborste Bäst i test – 2024”.

Pryltest bäst i test emblem bage

Be Lucent Prism Sonic – Eltandborste Bäst i test 2024

Be lucent eltandborste

Köps till lägst pris hos Be-Lucent.com

VÅRT BETYG: Be Lucent Prism Sonic

Alla specifikationer i denna artikel kommer från respektive produkts hemsida eller användarhandbok. Design/användarvänlighet är våra egna åsikter och kundomdömen/tidigare testresultat nämns och länkas i artikeln.

Mått airfryer pryltest
TESTAD-PRYLTEST-2023-BAST-I-TEST BW
Pryltest bäst i test emblem bage

*1 Alla mått är i Längd x Djup x Höjd

Våran badge ”TESTAD – PRYLTEST” under en recension påvisar att vi utfört ett fysiskt test av denna produkt.

Vill du veta om en produkt fortfarande är ”Eltandborste Bäst i test”? Se samtliga regerande mästare HÄR.

Se även något av våra många andra bäst i test HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *