Hoppa till innehåll
Hem » Steamer

Steamer

Philips 8000 steamer pryltest.se recension
Philips 8000 series steamer logo pryltest

8000 Series
Steamer

RECENSION

Steamer Information

Vill du snabbt och effektivt ha skrynkelfria plagg utan att behöva dra fram strykbrädan? Då är är troligtvis en steamer något du vill se över. Vi har testat Philips 8000 GC810/20, som ger dig skrynkelfria kläder på 60 sekunder. Läs vår recension om vad vi tycker om Philips 8000 series steamer och steamers generellt.

Philips 8000

För ett bra resultat krävs bra kläder och en bra steamer. Med Philips 8000 GC810/20 fick vi inte bara en kraftfull steamer, utan också ett par smarta funktioner som gjorde arbetet lite enklare och mer effektivt. Med en steamer är tanken att du kan du glömma strykning och irriterande klädrynkor!

Varför Philips 8000?

Philips 8000 series är enligt många en av de bästa steamersen du kan ha. Med sin kraftfulla ångfunktion jämnar ut veck och rynkor på kläder, vilket sparar både tid och ansträngning jämfört med ett traditionella strykjärn. Den är också lätt att använda och rengöra. Den är liten nog att förvara i ett skåp eller garderob när den inte används, men ändå tillräckligt stor för att ta sig ann större plagg så som jackor och klänningar. Den kommer med två olika modes (Max & Eco) vilka båda fungerar även om vi föredrar mode Max.

Vår egen åsikt

Philips 8000 GC810/20 är definitivt en köpvärd enligt vårt test. Med snabb uppvärmning, relativt stor tank och en snygg design tycker vi detta är en steamer i toppklass. Så om du vill ha en schysst steamer, överväg en Philips 8000 Series steamer.

Philips 8000 Series Steamer
luftfuktare godkänd pryltester.se

Allmänt om Steamers

Vad gör en steamer och varför är det bra att ha en?

En steamer använder het ånga för att jämna ut tyger utan att påfresta dom allt för mycket. Detta gör dem till det bästa valet för ömtåliga material och plagg som inte går att stryka och du inte har tid/möjlighet till kemtvätt. En steamer likt ett strykjärn gör att du snabbt och enkelt slätar ut veck på dina kläder samtidigt som du tar död på bakterier och lukter. Tack vare en steamers (oftast) kompakta storlek kan du ta den i resväskan var som helst och allt du behöver är vatten och ett eluttag.

En steamer är ett effektivt och praktiskt verktyg för att snabbt ta bort veck från kläder, draperier och andra textilier. Med en handhållen steamer slipper du även ta ner exempelvis gardiner eller lägga upp plagg på strykbrädan.

Fördelarna med att använda en steamer är många: det sparar tid jämfört med traditionell strykning, den tar bort bakterier och lukter och det skadar inte plagget som värmen från ett strykjärn. En steamer levererar grymma resultat och kräver ingen större förberedelse som ett strykjärn.

Se även något av våra många andra recensioner HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *